مشاوره حقوقی رایگان - طول درمان پزشکی قانونی

با سلام. حدودا 15 ماه پیش تصادف کردم ماشین دو سری از روی پام رد شد و در واقع ماشین بار اولی که رد شد دوباره دنده عقب گرفت و از رو پام رد شد ساق پای راستم نازک نی و درشت نی از دو قسمت شکست و علاوه بر این بافت نرم و ماهیچه و پوست اسیب شدید دید ب حدی که شکستگی کاملا خوب شده اما پوست پام اصلا خوب نشده و 4 سری هم عمل کردم خوب نشده.
حالا پزشکی قانونی میخواد پرونده رو ببنده در حالی که پام اصلا خوب نشده حتی عفونت ب استخوان رسیده و دکترم گفته استخوان باید تراشیده بشه.
اگر پرونده رو ببندن چند ماه دیگه پام نیاز ب عمل داشته باشه هزینه رو چه کسی پرداخت میکنه وقتی پرونده بسته شده؟؟
حالا با توجه به توضیحاتم باید چیکار کنم طول درمان و رو ادامه بدم یا پرونده رو ببندن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت تمایل می توانید روند را ادامه دهید
اعتراض دهید و مجددا در محاکم قضایی پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می‌توانید طبق نظر پزشکی قانونی دی خود را مطالبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مدت طول درمان با تشخیص پزشک قانونیست اگر نسبت به نظر پزشک قانونی اعتراض دارید در مهلت مقرر اعتراض خود را ثبت کنید در نهایت دیه تعلق میگیرد در مورد خسارات مازاد بر دیه دادخواست حقوقی دهید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

طول درمان را ادامه دهید و در صورت اعلام نظریه پزشکی قانونی میتوانید طی لایحه ای به دادگاه به کمیسیون اعتراض بزنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دیه شما قابل مطالبه است بر اساس نظریه پزشکی قانونی میتوانید ان را مطالبه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

طول درمان با نظر پزشکی قانونی است .می توانید در مهلت مقرر اعتراض نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ادامه بدهید و از دادگاه بخواهید که از بیمه بخواهد فعلا علی الحساب مبلغی از دیه را به شما پرداخت نماید تا امورات رندگی شما بگذرد