مشاوره حقوقی رایگان - خسارت دیرکرد

عرض سلام و خسته نباشید.
من بابت بدهی خود 3 فقره چک را از شخصی که تاریخ سررسید چک ها سال 96 بود را در سال 98 دریافت نمودم و دادخواستی را به خواسته مطالبه اصل خواسته، هزینه دادرسی و مطالبه خسارت تاخیر تادیه مطرح نمودم و تقریبا 9 ماه بعد از طرح دعوی جلسه رسیدگی در شورای حل اختلاف برگزار شد و در جلسه رسیدگی علاوه بر مطالبه اصل وجه چک و هزینه دادرسی به مطالبه خسارت دیرکرد نیز اشاره نمودم. ولی قاضی شورا فقط حکم به پرداخت اصل خواسته و هزینه دادرسی صادر نموده و در رای صادره هیچ اشاره ای به پرداخت خسارت دیرکرد نشده است.
آیا دلیل این امر ( عدم اشاره به خسارت دیرکرد ) میتواند عدم تطابق تاریخ سررسید و تاریخ انتقال چک به اینجانب می باشد؟
آیا در صورت اعتراض شعبه دادگاه عمومی حقوقی رای به پرداخت خسارت دیرکرد صادر خواهد کرد؟
پیشاپیش از پاسخگوییتان کمال تشکر را دارم.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام چنانچه مطالبه دیر کرد در دادخواست کرده باشید و حکم صادر نشده اعتراض نمایید