مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام. من از طریق واتساپ با یکی از زنان فامیل ارتباط پیامی و عکس و صدا داشتم. ایشان عکس های ... برای من فرستادن و صدا ... و فیلم مستهجن فرستادن و من ترغیب شدم و با من قرار گذاشتن و من هم وسوسه شدم و رفتم سر قرار. تا به اون جا رسیدم من رو تا سر حد مرگ کتک زدن و من رو به زور سوار ماشین کردن و یک جای خلوت بردن و با تهدید اسلحه از من حرف کشیدن که اعتراف کنم برای رابطه نامشروع اومدم و دو عدد گوشی و پول و مدارکم رو از من گرفتن و من رو تهدید کردن که شکایت نکنم. چند ضربه شدید به سر من زدن و منجر به شکستگی جمجمه من شد و حال من وخیم بود و چند روزی در بیمارستان تحت مراقبت بودم. الان میخوام بدونم جرم اون ها چی هست و جرم من چی هست؟ آیا رابطه نامشروع برای من اثبات میشه و حکم این جریان برای دو طرف چی میشه؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در صورت اثبات ادعای شما جرم ایشان ضرب و جرح و ادم ربایی و سرقت میباشد و در صورت اثبات ادعای ایشان اتهام شما رابطه نامشروع و حداکثر تا هفتاد ضربه شلاق