مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع زوج

سلام و عرض خسته نباشید
من زوجه هستم، چند ماه پیش بعد از عقدمون متوجه شدم که همسرم با دوست دختر سابقشون از طریق چت در فضای مجازی در ارتباط هستن و شروع مکالمات از جانب همسرم بوده و مضمون مکالماتشون سعی برای قرار ملاقات و دیدار بود و دختر با الفاظ لطیف با همسر من صحبت می کردن
از صفحه چت هاشون اسکرین شات دارم و یه عکس هم از اون دختر دارم
دو ماه پیش دادخواست مهریه و نفقه دادم، آیا اگر از زوج بابت رابطه نامشروع هم شکایت کنم می تونم با ادله ای که دارم اثبات کنم که در زمان زوجیت با بنده با شخص ممنوعه ارتباط داشتن؟؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمانمی توانید بعنوان شاکی ازایشان شکایت کنید
شاکی کسی ست که مستقیماازوقوع جرم متحمل ضرروزیان شده
شمادرصورت داشتن ادله می توانیدبعنوان اعلام کننده جرم به دادسرا اعلام جرم کنید

پرسشگر :

من به عنوان همسر نمی تونم از زوجم که با یه دختر دیگه در ارتباط بودن شکایت کنم؟

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.صرف چت در فضای مجازی هر چند که بوی رابطه نامشروع بدهد مجازات سنگینی را نخواهد داشت.تلاش کنید که با همسرتان صحبت کنید و او را متوجه کار نادرستش بکنید.سفارش من به شما خواهرم حفظ زندگی مشترک است.در شروع زندگی مشترک این دردسرها وجود دارد.به مشاور خانواده مراجعه و موضوع خودتان را مطرح نمایید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
شما میتواتید از طریق مراجع قضایی به عنوان رابطه نامشروع غیر از زنا ، ّ شکایت کنید ولی از آنجا که چت و پیامک دررفضای مجازی مثل تلگرام بدلیل اینکه اوپراتور آن در ایران نیست و نمیشود پیام وچت ها رو استعلام و بازیابی نمود ودادگاه نمیتواند استعلام کند و شماهم تنها دلیلتان پیامها وچت تلگرامی است و دادگاه عملا با انکار وی روبرو میشود ، زیاد نمیتوانید به نتیجه آن خوشبین باشید و در حقیقت برای اثبات آن با مشکل روبرو میشوید .

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

بله می توانید شکایت کنید . برای شکایت رابطه نامشروع نیز شیوه‌هایی همچون اقرار، شهادت، دلایل و مدارک، علم قاضی و اماره برای اثبات جرم وجود دارد

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام ممکن است با ارائه دلائل کافی ومحکمه پسند برای مطرح نمودن شکایت رابطه نامشروع علیه همسرتان منجر به محکومیت وی به رابطه نامشروع دون زنا منتهی گردد لیکن راه حل موضوع این نیست انچه را که می بایست شما در خصوص استحکام رابطه تان با همسرتان معمول دارید ایجاد زمینه های عاطفی عاشقانه با جلب توجه او بنحوی که مجذوب شماگردد واز توجه به غیر شما فرصتی نیابد موفق باشید .

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن گرامی
در یک کلام، خیر نمی تونی چون اونایی که می گی ادله، برای دادگاه دلیل محسوب نمیشه. سئوال اینجاست: وقتی شما چند ماه پیش از عقد متوجّه شدی همسرت سرش می جنبه، چرا باهاش ازدواج کردی!!؟
موفّق باشید

پرسشگر :

جناب آقای سیدبکتاش حجت بنده عرض کردم "چند ماه پیش، بعد از عقدمون"

عادل بابایی

عادل بابایی :

معمولا پیگیری نمیکنند بستگی به قاضی دارد ...و در ضمن اختمال دارد بگویند شما حق تجسس در گوشی را نداشتید ...بهتر است از طریق همان مهریه و نفقه تحت فشار قرار دهید

بابک پناهی

بابک پناهی :

استان :

بله می تونین با اعلام جرم شکایت کنین . با ادله ایی که در دست دارین می تونین ادعای خودتون و اثبات کنین

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. این موضوع رابطه نامشروع با این دلایل شما اثبات نمیشود. خودتان را به زحمت نیندازید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

در این زمینه؛رویه دادگاه ها متفاوت است، اما، اکثر حقوق دان ها معتقدند:
رابطه نامشروع پیامکی جرم نیست.
زیرا :
ماده ٦٣٧ قانون تعزيرات مشتمل بر دو عنوان مجرمانه رابطه نامشروع و رابطه منافي عفت است. مثال هاي قانوني به عنوان رابطه منافي عفت مربوط مي شود و رابطه نامشروع أعم از رابطه منافي عفت بوده، هر نوع رابطه فيزيكي ميان دو نامحرم كه خلاف شئونات إسلامي است را شامل مي شود. اين تفسير غالب قضات است...