مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری در سایت درج آگهی

با سلام حضور وکلای گرانقدر. طی یک معامله غیر حضوری که شخص متهم آگهی در سایت درج آگهی درج کرده بود و همچنین یک آگهی هم در سایت معتبر ... که برای فروش اجناس ...کاربرد دارد درج کرده بود و پنج میلیون به عنوان بیعانه دریافت کرد و بعد از این که پول به کارتش واریز کردم تمایلی به برگردوندن وجه نشون نداده و جهت اثبات این که من پولدار هستم و معتبرم و فقط لج کردم عکس یک رسید کارت به کارت تقلبی برای من واتساپ کرده که گفته این مبلغ میلیاردی کارت به کارت شده که پر واضح هست که تقلبی هست. خواستم ببین با توجه به فایل های صوتی کلیه مراحل و رسید های دروغین که برای من فرستاده میتونم ایشون رو متهم به کلاهبرداری کنم و دادگاه میتونه با همین شماره کارت و شماره های تلفن ثابت و همراه، ایشون رو احضار کنه؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی حتما حتما شکایت از طریق دفاتر خدمات نمایید و بعد فتا را در جریان بگذارید