مشاوره حقوقی رایگان - سرقت

سلام، خسته نباشید. من یک جوان 20 ساله هستم. در پاییز یکی از آشناها چند تا حیوان ( بز ) گم کرده بود و قول شیرینی به یابنده اون ها داده بود و مشخصات بز ها رو داده بود که هر کی پیدا کرد بهش اطلاع بده که تقریبا دو هفته پیش در میدان خرید و فروش دام چند راس بز با همین مشخصات برای فروش آوردن. من یک پیامک به ایشان ارسال کردم و مشخصات بز ها رو گفتم و ایشون دوباره قول شیرینی یا مژدگانی به بنده دادن. بنده هم فقط سر دل سوختن به ایشون میخواستم کمک کنم و قید کردم من مژدگانی نمیخوام و بهشون گفتم سه الی چهار روز صبر کنید تا من مطمئن بشم که حیوان ها مال شما هست یا نه چون همان بز ها رو یکی از دوستان نزدیک بنده خریداری کرده بود و بعد چند روز که تحقیق و پرس و جو کردم فهمیدم اون بز ها برای خود شخص بود و ربطی به بز های ایشان نداشته و ایشان با همون پیامک بنده که من گفتم میدان هستم کجا هستن و قید کردم چند روز صبر کن تا آدرس رو بهتون بدم اول به پدر برادر و عموی بنده تهمت دزدی و سرقت زده اند و الان با همون پیامک ها از دست خوده من شکایت کرده اند. حالا شما بفرمایید حکم بنده چگونه هست؟

پاسخ ها :

محمد  عطوفي دشت بياض

محمد عطوفي دشت بياض :

استان :

سلام
در واقع شما بخاطر مژدگانی بوده که پیگیر شدید و عقد یا قرارداد شما در قانون به اسم جعاله معرفی شده
-
به صرف پیامک نمیتونه شما رو متهم به سرقت بکنه
شما شدیدا منکر اتهام بشید