مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت به دلیل اثبات مجرمیت دیگر

اینجانب در تاریخ 18 تیر 97 در یک سایت همسریابی خودم را به دروغ دندان پزشک معرفی نمودم و با یک زن بیوه که در شهری که در نزدیک شهر محل سکونتم هست ، و یک پسر 17 ساله دارد ارتباط برقرار کردم و به دروغ گفتم که همسرم فوت شده است. برای آشنایی به شهر او رفتم. مرا به خانه اش برد‌. پسرش هم بود. شب با اصرار او در منزلش ماندم. هیچ ارتباطی نداشتم. دو روز ماندم. بعد به شهر خودم برگشتم. او به جعلی بودن کارت نظام پزشکی من پی برده و به آگاهی گزارش داد. جرم خود را پذیرفتم. دکتری که کارتش را جعل کرده بودم رضایت داد. و قاضی مرا به پرداخت یک میلیون تومان محکوم کرد. جریمه را دادم و پرونده بسته شد. من فرهنگی هستم و هیچ سوء پیشینه ای ندارم. جز همین پرونده.. اکنون این خانم شکایت دیگری مطرح کرده است که من وقتی در منزل او بودم یک سرویس طلا از خانه اش دزدیده ام و ادعا کرده است که کاغذ خرید سرویس هم در بسته طلایی بوده و من آن را هم برده ام و مدعی است و سرویس را سال 90 از اصفهان به مبلغ چهار و نیم میلیون خریده است.. پس از ترک منزل او من تا ده روز با این خانم رابطه تلفنی داشته ام و در آن ده روز در هیچ اس ام اس و مکالمه ای هیچ اشاره ای به سرقت نکرده است. و در شکایت خود اول کتبا نوشت که فردای رفتنم متوجه سرقت شده و در جلسه دادستانی گفت که یک هفته بعد رفتن من از خانه اش متوجه شده است. 28 الان جلسه دادگاه بدوی دارم. او در حضور دادستان ادعا کرده و من که جعل کارت و عنوان کرده ام و این همه دروغ گفته ام پس الان هم دروغ میگویم و دزدی هم کار من است. به نظر شما آیا میتواند با این ادعا مرا محکوم کند؟؟
من چه باید بکنم؟؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله می تواند.شما باید از خودتان دفاع کنید

پرسشگر :

جواب این وکیل محترم خیلی غیر منطقی است...مسیله ناراحتی من از مجرم بودنم نیست.مسیله من این است ک چگونه بدون اقرار من به سرقت و بدون داشتن شاهد و با توجه ب این که حرف و ادعایش را عوض کرده است ؛ و در تمام مدت ارتباطش با من اصلا هیچ اشاره ای ب سرقت نکرد و حتی یک اس ام اس نداد در حالیکه تا دوهفته بعد از ترک منزلش با او ارتباط تلفنی و پیام کی داشتم؛ آخر با این همه قرینه چگونه میتواند مرا محکوم کند؟؟

فرهاد  احمدي

فرهاد احمدي :

استان :

اصل بر برائت میباشد و تا زمانی که ادله کافی بر مجرمیت کسی نباشد نمیتوان به صرف یک رابطه آشنایی و حضور در منزل به اتهام سرقت محکوم شد ، انکار در کنار نبود ادله شاکی راه برائت گرفتن است

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

مدعی برای اثبات ادعای خویش باید دلیل بیاورد و اگر نتواند دلیل محکمه پسندی ارایه نماید اصل برائت حاکم و شما محکوم نخواهید شد مگر اینکه سوابق قبلی و سایر قرائن و امارات بتواند علم قاضی رابر مجرم بودن شما تحصیل نماید