مشاوره حقوقی رایگان - دلار

بنده و یکی از دوستانم به یک دلال ارز نفری 1000 دلار تحویل دادیم که بخرد. در این هنگام ناگهان ماموران پلیس اطلاعات و امنیت این دلال ارزی را به همراه دلار های ما دستگیر کردن و معامله ی ما بدون دریافت ریال نیمه تمام به پایان رسید. پس از دو روز توانستیم تا با دلال صحبت کنیم. وی گفت تمامیه دلار ها توسط بازپرس دادگاه انقلاب مصادره شده است. گویا جمع دلارهای مصادره شده از دلال بالای 10هزار دلار هم بوده است. بنده و دوستم چه اقدامی به چه صودتی انجام دهیم تا بتوانیم به 2000 دلارمان برسیم؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.دادخواست مطالبه وجه(ریال)به طرفیت دلار فروش.یاالله