مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه پول به نرخ روز

سلام، وقت بخیر. ما در سال 1386 یک خانه ای را به قیمت 14 میلیون تومان خریدیم. حدود 2 میلیون تومان از 14 میلیون را یک نفری به ما داد. در یک کاغذ ذکر کردیم که برای خرید آن خانه 2 میلیون تومان به ما پول داده و هر وقت خانه را فروختیم بهره آن مقدار را به او برگردونیم. الان این فرد در دادگاه میتواند کدام از موارد زیر را ادعا کند؟
1_ بگوید من این پول را دستی بهش دادم و الان میخواهم بهره و مقدار خود پول را پس بدهد؟
2_ بگوید که من این پول را به ازای ارزش روز خانه خواستارم؟
3_ هیچکدام
ممنون و سپاس فراوان.

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

با توجه به اینکه در موافقت انجام شده فقط ارزش پول به نرخ روز مطرح شده نامبرده فقط می تواند مطالبه مبلغ نماید