مشاوره حقوقی رایگان - مجازات حمل مواد مخدر

با سلام. یک خانمی با سابقه قبلی و شوهر این خانم قبلا در کار مواد بوده رو بین راه پلیس به او مشکوک میشه و تا کلانتری برای بازرسی میبرنش. طی بازرسی به مورد مشکوکی بر نخوردن ولی راننده ماشین پلیس کف ماشین پلیس 50 گرم شیشه و 50 گرم کراک پیدا کردن. احتمال تبرئه شدن یا جای دفاع هست؟

پاسخ ها :

مجازات حمل مواد مخدر مواد مخدر شیشه مواد مخدر کراک مواد مخدر