مشاوره حقوقی رایگان - من تحت عنوان قذف تهدید توهین و مزاحمت شکایت کردم ولی به شورا فرستاده مگه در صلاحیت دادسرا نمیباشد

من تحت عناوین قذف فحاشی مزاحمت و تهدید شکایت کردم ولی به شورا عودت داده شده مگه جرایم کیفری در صلاحیت دادسرا نیست

پاسخ ها :

شیوا مقدسیان

شیوا مقدسیان :

برای ایجاد صلح ارسال میشود اگر صلح صورت نگیرد ب دادسرا عودت داده میشود

علی خانی پور

علی خانی پور :

استان :

برای صلح سازش فرستادن اگر سازش نکنيد بر میگرده دادسری