مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت و فرزند دار شدن

با سلام
با خانمی ازدواج موقت کردم و این ازدواج در دفتر ازدواج با مهر برجسته ثبت شده است . بعد از نه ماه صاحب فرزندی شده ایم و میخواهیم نام فرزند و ازدواج موقت را در شناسنامه هر دو ثبت کنیم. با توجه به نداشتن اجازه از خانم اولم، الان مراحل قانونی برای ثبت نام فرزند در شناسنامه و دائمی کردن ازدواج موقت به چه صورت میباشد.
سپاسگذارم.

پاسخ ها :

نام فرزند حاصل از ازدواج موقت در شناسنامه ثبت ازدواج موقت شناسنامه ازدواج موقت