مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری دختر در صورت ازدواج موقت

خانمی هستم که توافقی از همسرم جدا شده ام و یک فرزند دارم..... و مستمری بازنشستگی پدرم به جهت مجرد بودن و نداشتن شغل به من تعلق میگیرد.....
و اکنون میخواهم ازدواج موقت کنم ولی به صورت رسمی ثبت کنم

اولا آیا با ازدواج موقت رسمی، من شوهر دار حساب میشوم و حقوقم قطع میشود؟

دوما اگر از این ازدواج موقت صاحب فرزند شوم چه طور؟

و سوما اگر صاحب فرزند شوم در این ازدواج موقت رسمی، اسم فرزند در هر دو شناسنامه من و همسرم باید نوشته شود؟

و چهارم اینکه، اگر بعد از بچه دار شدن مرد بقیه زمان عقد موقت را ببخشد تکلیف بچه و ارث و میراث او چه میشود؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درحالت کلی ازدواج موقت باعث قطع مستمری نمیشود. جهت اطمینان از نهاد پرداخت کننده مستمری سوال بفرمایید.
فرزند در شناسنامه زوجین ثبت میگردد وتعقیری در نوع ازدواج به وجودنمی آید.
فرزند ارث میبرد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام .
چنانچه از ازدواج شما به هر طریق اطلاعی حاصل شود مستمری قزع خواهد شد و فرقی بین موقت بودن و دائمی بودن نیست به محض اینکه در ازدواج موقت فرزندی حاصل شود زوج ملک به ثبت ازدواج بوده و نام فرزند در شناسنامه زوجیت قید می‌گردد و توارث در هر صورت ایجاد خواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که ازدواج موقت ثبت شود احتمالا قطع مستمری شما وجود دارد و اگر صاحب فرزند شوید با توجه به اینکه می‌بایست نام والدین ثبت شود مستمری قطع می‌شود