مشاوره حقوقی رایگان - ماده 13 قانون تملک اپارتمانها

با سلام و خسته نباشید
ما ملکی داریم سه طبقه که سه مالک دارد دو مالک دیگر به استناد ماده 13 قانون تملک اپارتمانها علیه من و همسرم که مالک طبقه همکف هستیم شکایت کردند قاضی هم با توجه به نظر سه کارشناس رای را به نفع ایشان صادر نمود پرونده اجرایی تشکیل شد و حکم تخلیه ده روزه هم برای ما صادر شد ما هم خانه را تخلیه کردیم و تحویل دادگاه دادیم مالکین دیگر با در دست داشتن حکم به شهرداری مراجعه کرده و درخواست دستور نقشه دادند ولی شهرداری محترم بدون توجه به رای دادگاه که حکم به تجدید بنا داده، دستور نقشه چهار طبقه برای ایشان صادر نموده است در حالی که ملک موجود سه طبقه میباشد. ولی ما به تقسیم شدن زمینم بین تعداد نفرات بیشتر رضایت نداریم و تاکید به تجدید بنا داریم یعنی همان سه طبقه موجود نه بیشتر .
و سوال ما اینست که با توجه به نظریه مشورتی شماره 1055-7 مورخ 1380/12/6 اداره کل حقوقی و تدوین قوانین قوه قضاییه :چنانچه مالک آپارتمان طبقه اول قادر یا مایل به تجدید بنا نباشد،مالکین طبقات دیگر میتوانند با عنایت به ملاک ماده 13 قانون تملک اپارتمانها مصوب 1376/3/11 به دادگاه عمومی مراجعه و بر اساس حکم مرجع مذکور ،نسبت به تجدید بنا کل ساختمان -شامل تمام -طبقات اقدام نمایند ،آیا منظور از تجدید بنا ،تجدید بنای همان تعداد طبقات موجود است یا خیر ؟
و اگر منظور همان طبقات موجود است کدام مرجع قانونی میتواند این ماده قانونی را تفسیر کرده و آنرا برای ما مکتوب کند تا ما بتوانیم آنرا به شهرداری ارائه دهیم تا بر اساس آن دستور نقشه صادر شود زیرا دایره حقوقی مستقر در شهرداری از ابراز نظر در مورد چند طبقه بودن با توجه به حکم ماده 13 امتناع می ورزد.
با تشکر

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام . به نظر من بهترين كار در حال حاضر مراجعه به شعبه صادر كننده حكم قطعي و درخواست رفع ابهام در اجراي حكم مي باشد و چنانچه شهرداري بر خلاف مفاد حكم اقدامي صورت داده با نامه اي كه از سوي دادگاه صادر كننده حكم صادر ميشود اقدام خود را اصلاح مي كند .