مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از ماده ١٣ قانون تملك آپارتمانها

با سلام، مالك ١ واحد آپارتمان از ساختمانی ٣ طبقه هستم كه از لحاظ متراژ كمی كوچكتر از دو واحد ديگر است و به تبع آن قدرالسهم من مقداری كمتر از دو واحد ديگر است. برای نوسازی ساختمان و واگذاری ملك برای مشاركت در ساخت از اين اختلاف در قدرالسهم چشم پوشی نمی كنند و با پيشنهاد بنده برای در نظر گرفتن قيمتی متعارف (با توجه به اينكه ٢٠ سال سابقه سكونت در واحد را داشته و واحد خود را بصورت كامل بازسازي كرده ام در حاليكه ايشان حدود ١ سال پيش واحد را به قيمت آپارتمان كلنگي كه وضعيت نامناسب براي سكونت را دارد خريداري كرده اند) موافقت نكرده و قيمتي بسيار بالاتر از قيمت قدرالسهم خود بر مبناي قيمت روز زمين مطالبه مي نمايند. اكنون با مراجعه به شوراي حل اختلاف دادخواست ارجاع به هيات ٣ نفره براي تاييد فرسودگي ساختمان و تخليه واحد بر مبناي ماده ١٣ قانون تملك آپارتمانها را نموده اند. آيا اين رويه نا ثواب برای خريد آپارتمان كلنگی (نه به قيمت قدرالسهم متعلقه) و تباني با تعدادي از مالكين بر عليه ديگران با سو استفاده از ماده ١٣ قانون تملك آپارتمانها نيست؟ از راهنمايی شما متشكر خواهم بود.

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

اززمان خریدآپارتمان خریدارمالک شناخته میشودوصاحب قدراسهم وومدت سکونت شما وبازسازی امتیازویژه ای برای شما بوجود نمی آورد.