مشاوره حقوقی رایگان - فروشنده کالا را تحویل نمیدهد

سلام بهمن 98 تعداد 5 عدد در اتاق و سرویس برای خانه ام به یک فروشگاه سفارش دادم که فاکتور کرد و سه چهارم مبلغ را هم پرداخت کردم به دلیل کرونا تحویل به اردیبهشت موکول شد و زمانی که درها را آوردند نصاب خودشان گفت درها ایراد دارد و همه را برگرداند از آن زمان تا کنون من حضوری و تلفنی پیگیری ولی فروشنده به نصاب بد و بیراه گفت بعد گفت پولت را پس میدم که قبول نکردم و گفت درها را ارسال می‌کند ولی هنوز نداده. چه راه قانونی دارم تا درها را بگیرم و پول پس نگیرم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

به استناد مبلغی که واریز کردین ابتدا الزام به انجام تعهدات را خواستار بشین در صورت عدم ایفا تعهد مطالبه دهید