مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و اذیت همسایه

با سلام. همسایه بالایی ما مدت 8 ماه است که به اینجا امده اند و در طول این چند ماه از صبح تا شب با سر و صدای دوییدن بدطور و کوبیدن و پریدن از ما سلب آسایش کرده اند. اولین تذکری که دادیم سر ما فریاد کشیدند که چهاردیواری اختیاری است و نمیتوانی ازینجا برو . اضافه کنم ایشان مستاجرند و ما در این ساختمان مالک هستیم. شوهر مستاجر بالا مارو تهدید کرد اکه اگه یکبار دیگر زنگ بزنیم نصف شب می اید و بلایی به سر ما میاورد . ما دیگر به ایشان زنگ نزنیدیم و شکایت خود را به صاحب خانه ایشان بردیم ولی افاقه ای نکرد. صداها بدجور بود و هر لحظه از شبانه روز مارو اذیت میکرد که ما کمی ب هسقف کوبیدیم که ساکت بعد شیش ماه از اذیت و آزار. مدت ها اینجوری بود که یک عصر پدر بنده پایین کار داشتن و در اسانسور و که باز کردن ناگهان همسایه بالایی و زنشون به بابای من حمله کردن و یقشو گرفتن که چرا میزنی به سقف و تهدید کرد که ولت نمیکنم و پشیمونت میکنم. ما هم رفتیم به کمک که باز شروع کرد به تهدید کردن ما که ماشینتو میخوابونم ، به بنده فحش ناموسی داد و گف تو خیابون ببینمت ولت نمیکنم و تهدید کرد که پولداره و بالا رو میخره و چهارتا آدمی میاره که نتونیم از پسش بر بیایم . همچنان همسایه ها نگاه کردند و چیزی نگفتند. ما شکایت ایشونو بنا بر تهدید و فحاشی به پلیس کردیم و گفتیم به واحد ما آمده و حمله کرده است. شما چه نظری در این مورد خاص دارید؟ خواهشا کمک کنید .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر جرم توهین و تهدید در دادگاه اثبات شود ایشان به جزا نقدی محکوم خواهد شد