مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و توهین و تهدید

من در واحد مسکونی هستم یک مستاجر در بالای سر من است و سر و صدا شدید می کند در اخر شب ها و آرامش ما را برهم می زند با این که تذکر داده ایم شروع به توهین و تهدید می کند از نظر قانونی چه کار می توانم بکنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زمانیکه سرو صدا دارند از 110 گزارش تهیه کنید و شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با پلیس 110 تماس بگیرید تا صورتجلسه شود سپس علیه آن شخص تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا با 110 تماس بگیرید تا صورت جلسه شود و سپس تحت عنوان مزاحمت از ایشان شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رفع مزاحمت ، توهین و تهدید سه عنوانی هستند که شما می توانید برای هر کدام ، اقدام به طرح دعوا کنید . بنابراین دادخواست به خواسته مزاحمت به ثبت برسانید . شکوائیه با عناوین مجرمانه توهین و تهدید را در دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به عنوان مزاحمت و توهین وتهدید از نامبرده می توانید شکابت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما دلیل دارید میتوانید شکوائیه توهین و تهدید را اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت و توهین و فحاشی شکایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بابت توهین و تهدید و مزاحمت میتوانید شکایت کنید اما باید شاهد یا مدرک داشته باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
با توجه به شرح موضوعی که فرمودید، به نظر می‌رسد که مستاجری که در بالای سر شما سکونت دارد، با رفتارش از حقوق شما به‌عنوان یکی از ساکنان واحد‌های مسکونی تضییع کرده است. برای پیگیری این موضوع، شما می‌توانید از راه حل‌های قانونی استفاده کنید. ابتدا، بهتر است با مدیریت واحد مسکونی تماس بگیرید و مشکل خود را با آنها مطرح کنید. آنها ممکن است قادر به حل مشکل باشند و یا با دادن اطلاعات لازم به شما، به شما کمک کنند تا به مراجع قانونی مناسب مراجعهکنید. در صورتی که مدیریت واحد مسکونی قادر به حل مشکل نبود، می‌توانید به پلیس یا مراجع قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را در قالب پرونده‌ای به دادگاه ارائه دهید. در این پرونده، شما باید شاهدان و مدارکی که نشان دهنده رفتار ناقض و حمله به حقوق شما هستند، ارائه دهید. همچنین، شما می‌توانید به شرطی که اعتقاد دارید رفتار این مستاجر به شدت خطرناک است، از پلیس خواستار استفاده از قدرت انتظامی برای محدود کردن فعالیت‌های او شوید. در هر صورت، برای حفظ حقوقشما به عنوان ساکن واحد مسکونی، بهتر است این موضوع را جدی بگیرید و در صورت نیاز از راهکارهای قانونی استفاده کنید تا این رفتار نادرست متوقف شود و حقوق شما به‌طور کامل حفظ شود. همچنین، در مورد تهدید و توهین‌هایی که به شما شده است، شما می‌توانید به پلیس یا مراجع قضایی مراجعه کنید و در قالب یک پرونده، شکایت خود را به دادگاه ارائه دهید. در این پرونده، شما باید شاهدان و مدارکی که نشان دهنده تهدید و توهین به شما هستند، ارائه دهید. همچنین، در صورت نیاز، می‌توانید به پلیس خواستار استفاده از قدرت انتظامی برای محدود کردن فعالیت‌های این فرد شوید. از طرفی، بهتر است این امر را با دقت و حساسیت بیشتری پیگیری کنید و در صورت نیاز از خدمات وکیل یا مشاور حقوقی استفاده کنید تا بهترین راهکارهای حقوقی را برای حفظ حقوق و منافع خود پیدا کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شکایت کیفری مطرح کنید شاها نیاز دارید که می‌تواند از اعضای ساختمان باشد یا حتی فامیل در همان حین با 110 تماس بگیرید