مشاوره حقوقی رایگان - سانحه در حين ماموريت سربازی

سلام خسته نباشيد
من سرباز راهنمايي رانندگي هستم و در حين ماموريت تصادف كردم كه مقصر نبودم. رباط صليبي پاره كردم و عمل كردم و بيمه خدمتم برام فقط خسارت تعيين كرده. ميخواستم بدونم اگه از طريق دادسرا نظام پيگيري كنم از كار افتادگي يا جانبازي بهم تعلق ميگيره؟

پاسخ ها :

تصادف در حین ماموریت سربازی جانبازی در سربازی از کار افتادگی در سربازی سربازی