مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای معلولیت خدمتی

باسلام
بنده سال 92 به سربازی اعزام شدم
در حین خدمت در تاریخ مشخص با حکم مامویت از سوی فرماندهی انتظامی به ماموریت اعزام شدم
در حین تعقیب و مراقبت ماشین های قاچاق بوسیله ماشین اسکورتی منجر به تصادف شاخ به شاخ با خودرو عبوری از سمت مقابل شدیم که بنده یکی از سرنشینان اکیپ ماموریت بودم که در این تصادف باعث شکستگی جمجمه ، پارگی پرده گوش ، کاهش شنوایی، شکستکی دست و ... شدم
که رای کمیسیون برای من معلول خدمتی شد ، الان با توجه به داشتن مدرک دانشگاهی تو هر آزمون استخدامی شرکت میکنم بعد از قبولی در مرحله کتبی در مرحله مصاحبه و تست پزشکی با توجه به صدمات وارده که همچنان گریبانگیر بنده شده مردود میشم ، این حق من نبود که خدمت سربازی باعث بشه الان زندگی رو باتوجه به متاهل و داشتن فرزند برام سخت و طاقت فرسا کند
هیچ جا بهم کار نمیدن
چه اقدامی میتونم انجام بدم ؟ لطفا راهنمایی کنید دارم نابود میشم ، اینهمه درس خوندم ارشدم رو گرفتم حالا این بلا سرم میاد

پاسخ ها :

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

چه پیگیری های کردید؟ باید اقدام قانونی کنید حضوری به نزدیک ترین وکیل شهرستان خودتون مراجعه کنید