مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

سلام خسته نباشید پدر من تمامی اموالش و بعد طلاق از مادرم و ازدواج مجددش بنام نامادریم کرده به من که دخترش چیزی ارثیه نداده اما به برادرهام ارثیه داده من تحت تکفل مادرم هستم آیا می تونم الان که به سن قانونی رسیدم ادعای ارث کنم از پدرم یا نه اگر میشه چه جوری اقدام کنم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورت انتقال اموال خیر سهم الارثی برای شما متصور نیست