مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط

باعرض سلام. بعد از چهارسال بالاخره تونستم کسی که به من بدهکاره رو گیر بیارم با درخواست اعسارش موافقت شد و قرار شد پول منو قسطی بده بعد به این حکم هم اعتراض کرد ولی دادگاه تجدید نظر اونو رد کرد بعد مدت کمی دوباره درخواست کم شدن اقساط رو کرد ولی قاضی نپذیرفت پرونده دوباره رفته برای تجدید نظر. حالا چی میشه؟ آیا 3بار پشت سرهم اعتراض قبوله؟ من کی میتونم به پولم برسم البته محکوم علیه با فیش حقوقی آزاد شده. لطفا منو راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

اسماعيل  عليپور

جناب آقای اسماعيل عليپور :

باسلام ، بعد از اینکه حکم اعسارش قطعی شد باید اقساط و پیش پرداخت را مطابق دادنامه اعسار پرداخت کند بنابراین پس از قطعیت حکم و با درخواست تعدیل که به دادگاه داده تاثیری بر حکم اعسار ندارد ، شما به شعبه اجرای احکام فورا مراجعه تا چنانچه تاکنون اقساط پرداخت نکرده ، اقدامات قانونی صورت گیرد ، قاعدتاً اجرای احکام باید فورا جلب محکوم علیه را صادر نماید