مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد دست نویس

سلام. خسته نباشید .
بنده به یکی صد میلیون دادم که خرج ساخت ساختمان کند .
طرف متعهد شده که تا یک ماه نهایتا دوماه دیگه صد میلیون به علاوه ده میلیون تومان به عنوان استفاده ی پولم بهم بده .
ایا میشه یک تعهد نامه دستی بنویسم و ببرم طرف بخونه و امضا کنه و انگشت بزنه و من نگهش دارم؟
در صورت عمل نکردن طرف به تعهد، این تعهد نامه دست نویس برای اقامه دعوا اعتبار داره ؟

اینکه ممکنه اون ده میلیون اضافی به عنوان سود تلقی بشه مشکلی نداره بعدا برای اقامه دعوا؟

این تعهد نامه دست نویس همون قرارداد صوری محسوب میشه یا اون قرارداد صوری فرق داره با تعهد نامه؟
محضر نمیرم چون طرفو بکشم محضر زشته واقعا.
ممنون میشم اگه پاسخ منو بدین عزیزان.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

سلام به شما
شما میتوانید قرارداد عادی و دستنویس منعقد کنید و در صورت عدم پرداخت میتوانید در دادگاه از آن قرارداد استفاده کنید در مورد ده میلیون هم ایشون با دست خط خودشون بنویسن که با رضایت کامل و به میل خود پرداخت میکنند