مشاوره حقوقی رایگان - حمل و استعمال موادمخدر

درسال1389به دلیل بازرسی ناگهانی خودروی شخصی ام و کشف 5گرم تریاک و 30سانتی گرم شیشه به دادسرا معرفی و به پرداخت جزای نقدی محکوم شده و در کمیسیون ماده121 که معرفی شدم حکم به معاف از خدمت (بازخرید خدمت) بنده صادر و درکمیسیون بدوی تایید گردید؛ با این وصف آیا راهی برای اعاده به خدمتم هست یا خیر. ضمنا فرزند شهید میباشم

پاسخ ها :

مهدي  داراب زاده

مهدي داراب زاده :

استان :

با سلام
شما اگر دلیل جدیدی جهت ارائه دارید میتوانید اعاده دادرسی بدهید...