مشاوره حقوقی رایگان - امتناع زن از بارداري

با سلام و احترام
بنده مدت چند ماه هست كه با خانمم عروسي گرفتيم. در طول اين چند ماه بنا به دلايل مختلف از بارداري خودداري مي كند. آيا مي توانم عليه او شكايتي تنظيم نمايم؟
با تشكر

پاسخ ها :

فرشته توكلي

سرکار خانم فرشته توكلي:

ابتدا سعی کنید با مراجعه به مشاور خانواده مشکل رو حل کنید . دادگاه و طرح دعوی نه تنها کمکی به حل مشکل شما نمی کند بلکه باعث سردی و فاصله بین شما خواخد شد

پرسشگر :

با عرض سلام و احترام
خواهشمند است از لحاظ حقوقي پاسخ سوال را بفرماييد.

کژال هدایت بهرامی

سرکار خانم کژال هدایت بهرامی :

با سلام
خير موضوع مطروحه فاقد جنبه كيفري ميباشد.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام خیر هیچگونه اقدام قانونی اعم از حقوقی و کیفری نمی‌توانید انجام دهید