مشاوره حقوقی رایگان - تصرف حیاط و پارکینگ مشاع

باسلام خدمت مشاوران عزیز و ممنون از اینکه به صورت رایگان علم خود را در دسترس دیگران قرار میدهند...
در ساختمانی زندگی میکنیم که در 4 طبقه و 8 واحد می باشد و یکی از ساکنین ما که ساختمان را ساخته اند حیاط و پارکینگ را که مشاع است را تصرف و اجاره داده ما باید چگونه و از چه راهی اقدام به دراوردن از تصرفیت یک واحد کنیم ؟؟؟؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

مشاعات متعلق به همه بوده و تصرفات بدون اذن یک شخص غیرقانونی می باشد

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید