مشاوره حقوقی رایگان - الحاق مبایعه نامه

باسلام
من یه قولنامه در بنگاه املاک نوشتم و طرفین معامله امضا و اثر انگشت زدیم فقط قولنامه پیش بنگاه دار موند مدت دوماه طی این مدت شوهر طرف معامله بنده پای قولنامه امضا کرده بدون اطلاع من تازه بندهای به قولنامه بر عیله من اضافه شده لطفا راهنمایی کنید من درخواست کارشناسی خط بکنم یا نه و اگر جواب بله هست نوع شکایت جعل یا چی هست؟ممنونم

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام بهترین راه طرح شکایت جعل مبنی بر الحاق موضوع ماده 523 قانون مجازات اسلامی مصوب 75 است