مشاوره حقوقی رایگان - جرم الحاق

با سلام بنده در مورد متنی که صد درصد مطمین بودم امضا نکردم شکایت جعل نمودم حال کارشناس 1 نفره و گروه کارشناس 3 نفره امضا و اثر انگشت مطابقت دارد و درسته
حال در انتها متن نوشته 3 خط الحاق شده که کارشناسها تایید نموده اند
حال ميخواستم راهنمایی بفرمایید این الحاق باعث تحقق جرم جعل میشود و اولا به خاطر الحاق جرم جعل صورت گرفته با وجود اینکه امضا و اثر انگشت درست دراومده؟؟
ثانیا به دلیل الحاق این نوشته از اعتبار ساقط شده؟؟؟
ممنون ميشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

پرسشگر :

آیا کل متن نوشته از لحاظ قانونی اعتباری دارد به دلیل الحاق صورت گرفته؟

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

فقط قسمت الحاقی از اعتبار ساقط می شود.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

الحاق متن جعل میباشد و جرم تحقق یافته،ولی اگر سایر قسمت نوشته قبل از امضا نوشته شده اعتبار داره.

پيمان  محسنيان كوچكسرايي

پيمان محسنيان كوچكسرايي :

اگر متن الحاق شده موجب ورود ضرروخسارت به کسی شده باشد جرم جعل محقق میشود

پرسشگر :

چنانچه متنی که الحاق شده به بنده ضرری وارد نمیسازد بلکه فقط بعد از درج امضا و اثر انگشت الحاق گردیده باز هم با این حال چون بعدا الحاق شده جرم میباشد؟

پرسشگر :

جناب آقای سید آقایی به چه دلیل میفرمایید به نظر کارشناس اعتراض نمایم
ممنون ميشم راهنمایی بفرمایید؟

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

چون شما میگوئید مطمئن هستم امضا نکردم به نظرکارشناس اعتراض کنید

پرسشگر :

الحاق متن به انتهای امضا پس از امضا و اثر انگشت در صورتی جعل حساب میشود که حتما متن اضافه شده به طرف مقابل ضرر برساند و در غیر اینصورت جعل نیست ؟

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام. الحاق نیز از مصادیق جرم جعل بوده و اینکه الحاق اعتبار کل متن رو ازبین نمی بره و فقط جملات یا کلمات الحاقی به حساب نمی آید