مشاوره حقوقی رایگان - ثبت شهادت پدرم

سلام پدر بنده در زمان جنگ در حال خدمت و در فکه در خط مقدم جنگید وی پس از حملات شیمیایی بر اثر مواد روده ایشان اسیب دید و بعد از پایان جنگ با تحمل چند سال درد معده پزشکان تصمیم به جراحی ایشان گرفتن و در بیمارستان شریعتی تهران بستری و برای عمل جراحی و بریدن روده پوسیده ناشی از مواد شیمیایی بستری شد متاسفانه بر اثر ترس از عمل جراحی ایست قلبی کردن و به رحمت خدا رفتند حال بنده پسر ایشان میتوانم کارهای شهادت ایشان را بعد از چند سال که گذشته است پیگیر باشم ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

امیرحسین فولادی زاده

امیرحسین فولادی زاده :

استان :

سلام
پدر مرحوم شما از جراحات ناشی از جنگ فوت نکرده بلکه سکته کرده بنابراین شهید محسوب نمیشود

حسین اروجی

جناب آقای حسین اروجی :

بله به بنیاد مراجعه و تشکیل پرونده بدهید