مشاوره حقوقی رایگان - اجازه خروج فرزند

سلام من 10 سال پیش به صورت غیابی از همسرم که مفقود شده بود طلاق گرفتم و دادگاه حضانت دختر یک سالمو به من داد. الان دخترم 11 سالشه و من میخوام از کشور خارجش کنم مطلع شدم که حضانت من با ازدواج مجددم از بین رفته و میگن پدرش باید اجازه ی خروج بده در صورتیکه 10 ساله نه از خودش خبری هست نه خانواده ش هیچ دسترسی ندارم بهشون الان من باید چیکار کنم ؟؟

پاسخ ها :

امیرحسین فولادی زاده

امیرحسین فولادی زاده :

استان :

سلام باید از طریق دادگاه اقدام کنید

مهدي  شمس كيا

مهدي شمس كيا :

سلام.بامراجعه به دادستانی و به عنوان مدعی العموم تقاضای اعلام رضایت مبنی بر خروج از کشور بکنید