مشاوره حقوقی رایگان - حضانت بچه

سلام و خسته نباشید
شوهر خواهر من به خواهرم خیانت کرده
خواهرمم گفته به شرطی برمیگردم که حضانت بچه رو بدی به من ((بچشون یک ماهه است و شب قبل از برملا شدن ماجرا خواهرمو تهدید کرده بچه رو ازت میگیرم )))
الان قبول کرده که برن دادگستری و حضانت رو به خواهرم بده
میدونم بچه تا هفت سال پیش مادرشه و بعد اونم خودش انتخاب میکنه
ولی میخواستم بپرسم الان که حضانت بچه رو به خواهر من میده اگر بازم همچین مشکلی پیش اومد و خواهر من خواست طلاق بگیره دیگه هیچ حقی به بچه نداره که؟
مثلا بعد از هفت سال خواهرم بخواد بچه رو ببره خارج از کشور بازم اجازه پدر نیازه ؟
ممنون میشم کامل توضیح بدید
باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون حضانت فرزند ، تکلیف و حق والدین هر دو است و قابل واگذاری به دیگری نیست مگر فقط در صورت طلاق زوجین . که دادگاه
در زمان طلاق ، حضانت فرزند را به یکی از والدین خواهد داد

بله در زمان صدور حکم طلاق ، باید قاضی در مورد حضانت فرزند ، با توجه به مصلحت فرزند ، تصمیم خواهد گرفت
حتی اگر دادگاه حضانت فرزند را به مادر بدهد ، باز هم مادر بدون اجازه دادگاه و اجازه پدر ، حق خروج فرزند از کشور را ندارد
موفق باشید