مشاوره حقوقی رایگان - امتناع بانک از اعطای وام با وجود اخذ مدارک

با سلام و خسته نباشید
بنده بعد از معرفی کمیته امداد به بانک برای اخذ وام اشتغال با مراجعه به آن مکان و تهیه تمام مدارک لازم برای بانک متاسفانه بعد از گذشته چند هفته با امتناع بانک برای اعطای وام به دلیل نبود اعتبار مواجه شده ام. آیا می شود علیه بانک در این مورد شکایت کرد با توجه به اینکه در تهیه مدارک لازم و ضامنها متحمل هزینه هایی شده ام.

پاسخ ها :

امتناع بانک از اعطای وام وام اشتغال زایی شکایت از بانک وام