مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی و عدم بهبود

سلام
من در حین خدمت در ماموریت به هنگام دستگیری متهم پام پیچ خورد و از ناحیه مچ دچار کشیدگی تاندون و شکستگی کف پای راست شدم، بعد از مراجعه به پزشک بهداری به علت سهل انگاری پزشک و عدم عکس برداری رادیولوژی متوجه شکستگی نشد. بعد از گذشت حدود 4ماه به درخواست خودم عکس رادیولوژی گرفتم که بر اثر شکستگی قسمتی از استخوان کاملن جدا شده بود، جراحی شدم و پین گذاری کردن، که بعد از 2ماه پین گذاری جوش نخورد و بهبود نیافت و نظر پزشکان این بود که به علت گذشت زمان و دیر مراجعه کردن دیگه جوش نمیخوره. الان همچنان شکسته مونده و فاصله گرفته و 2بار عمل جراحی شدم و حدود 10سانت پام باز شده و 14تا بخیه خورده، بهبود هم صورت نگرفته
داستان غرامت و جانبازی، و دیه از سوی پزشک سهل انگار برای من چگونه است؟ چند درصد تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

باید جهت مطالبه دادخواست بدید دیه طبق نظر پزشک قانونی تعیین میشه .