مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اسناد رسمی ورثه ای

با سلام و عرض ادب
پدر من 24 سال پیش یعنی سن 12 سالگی و صغیر بودن من فوت کرده و من تنها پسر خانواده یعنی 3 دختر و یک برادر هستیم و مادرم هم زنده است ما یک منزل داریم پدرم مادرم را قیم قرار داد و بعد از فوت مادرم در تقسیم اموال بصورت ناعادلانه سهم پسری من را که پسر 2 و دختر 1 هست سهم من را در اسناد رسمی منقوله دار مثل دختر مساوی با دختران یک سهم تقسیم کرده و همچنین برای خودش هم یک سند مانند دختران یک سهم تقسیم کرده یعنی 3 خواهر و یک برادر و یک مادر پنج نفر هستیم که ایشان منزل را در پنج سند منقوله دار به پنج قسمت مساوی تقسیم کرده و چون مادرم فعلا در قید حیاط هستند و من روم نمیشه شکایت کنم از مادرم سوال اولم اینکه آیا بعد از فوت مادرم میتوانم از سایر وراث شکایت کنم و از دادگاه ابطال اسناد سایر وراث رابخواهم و و سهم پسریم را 2 به 1 دریافت کنم و سوال دوم اینکه مادرم که برای خود یک سهم در سند زده دادگاه آن را هم باطل میکند ویا فقط سندهای خواهر ها را باطل کند حال آیا هروقت من شکایت کنم به شکایت من رسیدگی میکنند و دستم به جایی میرسد یا نه و از کجا شروع کنم ممنون میشوم اگر پاسخ و راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
اعتراض شما نسبت به نحوه تقسم سهم الارث لزوما بمعنی تخلیه ملک نیست بلکه حدود مالکیت افرادطبق قانون توسط دادگاه مشخص خواهد شد وبعد ازتعیین حدودشما می توانید همچنان به تصرف مادرعزیزتان وخواهران عزیزتان اجازه دهید

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
بله نسبت به سهم خود میتوانید ابطال این اسناد رو بخواهید.