مشاوره حقوقی رایگان - عدم توانایی در پرداخت رای اعسار

سلام من جوون 23 ساله هستم که به دلیل تصادف حدود 8 میلیون تومان بدهکار شدم من اعسار زدم و قبول شده 2 ملیون پیش پرداخت و ماهی 1 میلیون ولی من به دلیل مشکلات و دانشجو بودن توانایی پرداخت همین رو هم ندارم آیا اعتراض بزنم چیزی ازش کم میشه چجوریه باید دوباره مراحل اعسار رو بگذرونم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا عادل

سرکار خانم زهرا عادل :

دادخواست تعدیل اقساط بدهید
به همان شکلی که دادخواست اعسار دادید

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام
پیشنهاد‌ میشود‌ آنچه‌ در توان‌ شما هست در اجرای احکام‌ پرداخت‌ کنید و سپس دادخواست‌ تعدیل اقساط را مطرح‌ کنید و ذکر کنید که آنچه‌ در توان‌ شما بوده‌ پرداخت‌ کردید که نشان‌ از حسن‌ نیت‌ شما دارد