مشاوره حقوقی رایگان - ًضمانت اجرایی پرداخت قسط های مهریه

سلام. در صورت عدم پرداخت پیش پرداخت و همچنین عدم پرداخت سر وقت قسط ها، چطور میشه پیگیر بود و راه حل قانونیش چیه؟
کلا برای اجرای حکم اعسار مهریه چه ضمانتی هست؟
سپاس

پاسخ ها :

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

با سلا م در صورت تاخیر هر قسط محکوم له می تواند به اجرا احکام مربوطه مراجعه کرده و با لایحه تاخیر پرداختی را اطلاع دادت قاضی اتخاذ تضمیم و یا جلب محکوم علیه میشود
واگرا دادگاه با اعسار موافقت بکند بسته به حکمی که در آن نحوه پرداخت محکوم با توجه به قبول اعسار مشخص شده مد نظر قرار می گیرد