مشاوره حقوقی رایگان - ترک انقاق

شخصی یک بار به مهریه و یک بار به نفقه در دادگاه خانواده محکوم میشود و برای بار دوم ترک انفاق میکند اینبار شکایت کیفری میشود دادگاه چقدر زندان به فرد میدهد ؟

پاسخ ها :

مجازات ترک انفاق محکومیت ترک انفاق بازداشت همسر برای ترک انفاق حبس در ترک انفاق حبس تعزیری ترک انفاق جلب ترک انفاق مجازات عدم پرداخت مهریه محکوم به پرداخت مهریه بازداشت برای عدم پرداخت مهریه ضمانت اجرای عدم پرداخت مهریه حکم جلب عدم پرداخت مهریه عدم پرداخت