مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی بین سازمانی و بین استانی همزمان

سلام
من در سازمان امور عشایر به صورت پیمانی استخدام شده ام و تا سه ماه دیگر به رسمی قطعی تبدیل وضعیت پیدا می کنم. در زمان انعقاد قرارداد پیمانی تعهد 10 ساله برای خدمت در شهرستان خاصی را داده ام. آیا در هنگام تبدیل وضعیت به رسمی قطعی می توانم آن تعهد را نپذیرم؟
و اینکه چگونه می توانم به استان خودم انتقالی بگیرم؟ استان خودم سازمان امور عشایر ندارد میخواهم به جهاد کشاورزی انجام نتقل شوم. آیا راهی وجود دارد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در خواست بدید ودلیل درخواست خود را ارائه دهید