مشاوره حقوقی رایگان - روند مزایده

با عرض سلام من بابت مهریه ملکی رو توقیف کردم ولی در روز مزایده شخص ثالثی مدعی شد که ملک را قبل توقیفی من خریداری نموده و دادخواست توقف عملیات اجرایی نمود که دادخواست ایشون رد شد و همزمان دادخواست اثبات بیع و الزام به سند در قبال همسر سابقم داده که دعوی ایشان قبول شده
حالا ایا می تواند با رای بدوی الزام به سند مزایده را متوقف و یا باطل کند
تکلیف من چیست تا به مهریه ام برسم

پاسخ ها :

مزایده ملک بابت مهریه الزام به تنظیم سند اثبات بیع مزایده ملک مهریه مزایده