مشاوره حقوقی رایگان - دزدیده شدن سند و برگ سبز که به نام خودم نیست

سلام. من یه ماشین خریدم که همه پولشم دادم بعد طرف کارت و برگ سبز و سند رو داد به من اما به نام نزد . و سند و برگ سبز دزدیده شد و ماشین به علت اینکه باهاش سرقت میکردن در پارکینگه الان من چه جوری برگ سبز و سند رو المثنی بگیرم. آیا با قولنامه میتونم تقاضای المثنی کنم؟ممنون

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.در ابتدا باید اثبات وقوع عقد ییع در دادگاه مطرح نماید در صورت صدور رای به نفع شما بعد میتوانید برای موارد بیان نمودید اقدام کنید