مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی مدارک جبهه

با سلام. پدر بنده در شلمچه در عملیاتی زخمی شدند و به خاطر ادامه عملیات سرپایی به جراحت ایشان رسیدگی شد و پس از پایان عملیات به سراوان برگشت و در بیمارستان جراحی شده و ترکش را بیرون آوردند و متاسفانه مدرکی را تحویل نگرفتند. حال با گذشت این همه سال و دوری مسافت تا سیستان، نمی دانیم چگونه و به کجا باید مراجعه نماییم؟

پاسخ ها :

یداله خواصی

یداله خواصی :

سلام : شما می توانید به یگانی که از آن طریق اعزام شده اید و در محل سکونتتان می باشد مراجعه نماید .
و یا طریق بدست آوردن شماره تلفن یگانی که زخمی شده اید ، اطلاعات دقیق را بخواهید پیشاپیش عید مبعث برشما مبارک ، موافق باشید