مشاوره حقوقی رایگان - میزان افزایش اجاره بها

سلام، وقت بخیر.
از سال 94 مستاجر ملک تجاری هستم و هر ساله تمدید کردیم اصلا هم رعایت درصد رو نمی‌کند از 2 میلیون به 3 میلیون، سال بعد 3 به 5 سال، بعد 5 به 6 و 6 به 7 و امسال تقاضای ده میلیون کرده. خواستم ببینم قانونا ایشان نهایتا چقدر میتونن اضافه کنن؟
ابا توجه به این که من 5 سال هست در این ملک هستم، حقی دارم؟
اگر بخواهم تخلیه کنم قانونا چقدر مهلت به من داده میشه؟ در مغازه خیلی خرج کردم و بنگاه دار یک جمله اضافه کرده بود چون قرارداد امضا شده دستش بود که دکور و تغییرات مغازه متعلق به مالک است و من هم کوتاه اومدم چون مجبور بودم. لطفا راهنماییم کنید با این قوم بنی اسرائیل چی کار کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی زمانی

جناب آقای مصطفی زمانی :

اگر بتوانید اثبات کنید که با اجازه مالک این اقدامات را انجام دهید و درصورت انجام هزینه را پرداخت خواهند کرد میتوانید مطالبه وجه کنید

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

در صورتی که موافق نیستید با انقضای مدت اجاره میتوانید تخلیه کنید و زودتر از موعد با توافق مالک وانتفاع شما از ملک بمدت 5 سال برای شما ایجاد حق نمیکند چون قانون حق کسب بیشه مربوط به قراردادهای قبل از سال 76 میباشد