مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام من سال 94 با یه نفر شریک شدم و یه قرارداد نوشتیم بعد از 2 ماه مغازه را بست و وسایلا برد و متواری شد خواستم بدونم این جنبه کیفری داره یا حقوقی اخه قاضی بهم می گه حقوقی باید شکایت کنم

پاسخ ها :

ياسين  اقائي جنت مكان

ياسين  اقائي جنت مكان:

با درود
اگر وسایل را به صورت شراکتی خریده باشید و اکنون با وسایل متواری شده با توجه به اینکه از زمان نقض قرارداد و بستن محل متواری شده صفت امانت ایشان زایل گردیده و خیانت در امانت ایشان قابل اثبات است. متاسفانه در حال حاضر دادسرا علاقه شدیدی به ارجاع پرونده به دادگاه حقوقی دارد که هم زمان بیشتری می برد و هم هزینه بیشتری دارد. اما در فرض سوال شما این امکان وجود دارد که مستند به ماده 674 قانون تعزیرات خیانت در امانت در خصوص ایشان جاری گردد.