مشاوره حقوقی رایگان - تعهد سهمیه مناطق محروم پزشکان

با سلام. من پزشک متخصص رادیولوژی فارغ التحصیل امسال هستم. سهمیه تعهد بنده مازاد مناطق محروم استان فارس است و همسر من نیز سهمیه مازاد مناطق محروم استان بوشهر است. از طرف وزارت خانه به ما اعلام شده با توجه به تعهد محضری 12 ساله و طبق قانون مجلس باید 12 سال طرحمان را جدا از هم و در دو استان مختلف بگذرانیم که این کار برای ما امکان پذیر نیست. درخواست ما جابجایی یکی از 2 نفر و گذراندن 12 سال تعهد در یک منطقه محروم با هم است. چه کاری میتوانیم انجام دهیم؟؟ باتشکر

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
برای کسب اطلاع از شرایط معافیت همسر شما به جهت تاهل به لایحه قانونی راجع به معافیت زنان متاهل پزشک برای گرفتن پروانه دایم از رفتن به خارج از تهران مصوب 20/11/58 شورای انقلاب و
ماده 5و 9 آیین نامه اجرایی مربوط به خدمت پزشکان مصوب جلسه 25/6/75 هیات وزیران مراجعه کنید.