مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی

سلام
شخصی که نه میشناسم و نه تابحال دیده ام از بنده به جرم اخاذی و تهدید شرفی و حیثیتی شکایت نموده و تابحال مدرکی مبنی بر اثبات به دادگاه ارائه ننموده و مدعی شده کلیپی از بنده موقع اخذ مال گرفته و دردست دارد منتها چه در دادگاه و چه حین تحقیقات پرونده همچنین کلیپی ارائه نداده حال 2سوال دارم:
اول اینکه با وجود این شرایط دادگاه میتواند بنده را محکوم نماید؟
دوم انکه چگونه میتوانم از شخص مزبور اعاده حیثیت نمایم؟
لازم به ذکر است که قبلا طی یک فقره شکایت دیگر از بنده بجرم تهدید و کلاهبرداری از طریق پیامک شکایت نموده بود که به دلیل نبودن مدارک بنده تبرعه شدم و شکایت اخاذی را به دنباله همان شکایت کلاهبرداری نموده است

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادسرا و دادگاه با انجام تحقیقات تصمیم میگیرد.
اگر منع تعقیب یا برائت شما صادر شد ، می توانید شکایت افترا کنید