مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی

فردی از من شکایت اخاذی کرده گفته از سال 94 تا 99 از من اخاذی کرده بابت چند تا پیامی بهش دادم گفتم پولم را بده حسابتو بده واز این پیام ها جالب اینجاست سال 1401 رفته شکایت کرده خاستم بدونم مشمول مروز زمان میشه شکایتش قبل اینکه شکایت اخاذی کنه من یکسال قبلش من ازش بابت 3فقره جعل خودرو ازش شکایت کردم تو اظهاراتش گفته من ثمن‌ معامله دادم بهش طی فیش واریزی و باهاش هم شریک بودم ام کارمند من بوده خواستم به خاطر تناقضش پرونده بسته میشه یا مشمول مرور زمان میشه؟ ممنون از وکلای عزیز

پاسخ ها :

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام تناقض باعث بسته شدن پرونده نمی شود و صرفا می تواند در رأی با اقناع قاضی تأثیر بگذارد و در خصوص مرور زمان چون از آخرین اقدام (سال 99) 2 سال گذشته علی الاصول مشمول مرور زمان تعقیب نمی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این موضوع از یکدیگر متفاوت است ست و نیاز به بررسی بیشتر دارد در خصوص اخاذی به نظر شامل مرور زمان گشته است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله جرم مشمول مرور زمان یک ساله شکایت شده است و قرار موقوفی تعقیب صادر خواهد شد و

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

طبق‌توضیحات مشمول مرور‌زمان شده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تناقص باعث بسته شدن پرونده نمی شود
قرار موقوفی تعقیب صادر خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مشمول مرور زمان میشود.تا یکسال از وقوع جرم تعزیری می تواند شکایت کند.