مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری دادگاه در استعلام شماره حساب‌ های فرد بدهکار

سلام بنده حدود 40 میلیون از یه نفر که در شهر چمستان زندگی میکنه طلب دارم که ازش شکایت کردم و رای تامین خواسته صادر شده ولی وقتی از قاضی خواسته شد که برای استعلام شماره حساب‌های فرد از طریق بانک‌ مرکزی اقدام کنند دادگاه و قاضی میگن ما استعلام ‌نمیگیریم خودت هر شماره حسابی ازش داری بیار برات مسدود کنیم. همچنین استعلام مخابرات رو هم نمیگیرند و میگن اینجا یعنی چمستان رویه اش اینجوریه...
آیا این حق رو دارند که همکاری نکنند؟ من چطوری میتونم اینا رو مجاب کنم استعلام بانک‌ مرکزی رو بگیرند؟

پاسخ ها :

زهرا  اكبري

زهرا اكبري :

استان :

سلام شما طی لایحه ای این امر رو بخواین اگر انجام ندادن به دادسرای قضات شکایت کنید