مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و رضایت شاکی در خصوص تهدید و توهین

با سلام و احترام خدمت همه وکلای عزیز و ارجمند
من با پدر خانمم بصورت تلفنی روی مشکلات مالی که بینمان بود بحث کردیم.
یک ساعت بعدش چهار پسرش به من پیام دادند که جریان فوش و تهدید چیه؟ که من جواب یکی از آنها را دادم که از طرفداری پدرتون سوال میکنی یا دلیل دیگه داره که نوشتند سوالم واضحه و چندین بار نوشتند جواب سوال و علامت سوال گذاشتند. پیام هایی من براشون ارسال کردم در جایی از این پیام من گفتم که با این کارت گور خودت کندی و خواهرت از خونه بیرون میکنم . شاکی در دادسرا شکایتی با عنوان تهدید و توهین تنظیم میکنه و چهار روز بعد شاکی رضایت کامل روی پرونده می گذاره و دادیار محترم در خصوص تهدید و توهین قرار موقوفی تعقیب صادر میکنه و در قسمت دیگر شاکی گفته که با ارسال پیام ها باعث سلب آسایش روحی و فکری شده که دادیار موضوع را مزاحمت تلفنی مطرح می نماید که جزو مجازات تعزیری درجه هشت و قرار عدم صلاحیت برای این موضوع صادر می شود و پرونده به دادگاه فرستاده می شود و در دادگاه تصمیم نهایی گرفته می شود که اگر مجازات تعزیری 6 و 7 و 8 بود باید مساله در دادگاه مطرح میشد اگر مجازات تعزیری هفت و هشت با درجه بالاتر همراه باشد در دادسرا عمومی و انقلاب باید مطرح گردد و تصمیم نهایی دادگاه مبنی بر عدم صلاحیت صادر می شود مجددا پرونده را به دادسرا عمومی و انقلاب که قبلا پرونده بود ارجاع داده شد که فعلا ابلاغیه یا نتیجه ای تا کنون با داشتن سامانه ثنا برای من نیومد
حالا سوال من خدمت شما:
1-با توجه به اینکه شاکی رضایت کامل روی کل پرونده گذاشتند (من هنوز داخل دادسرا به علت بعد مسافت و رصایت شاکی حضور نیافتم ) و با توجه به اینکه شروع کننده پیام شاکی بود فقط من جواب دهنده بودم که شاکی با تحریک کردن و جواب خواستن از من و فقط من جواب دهنده بودم آیا این مورد مزاحمت تلفنی محسوب می‌شود؟
2- در صورتی که شاکی از طرفداری پدرش از من سوال کردند و جواب دهنده من بودم در صورت دفاعیه من در دادسرا یا دادگاه چطور دفاع کنم؟؟
3- نتیجه این موضوع بنظر شما با نداشتن جرم کیفری من چه می شود؟؟
قبلا از وقتی که برای من می گذارید ممنونم

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام اینکه چه کسی شروع کننده بوده مهم نیست بستگی به صحبتها دارد و مدارک ارایه شده مهمتر اینکه در جلسه شرکت و از خود دفاع کنید رضایت را هم ضمیمه کنید به تحریک ایشان هم شاره نمایید.نتیجه دادگاه بستگی به نظر قاضی و مدارک دارد