مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

با سلام. یک روز صبح خانومی به من زنگ زد و گفتند اشتباه است و من فکر کردم اقوام و آشنا های خودم می باشند و قصد سرکار گذاشتن من را دارند و خواستم پیش دستی کنم من به او دو زنگ و پیام دادم البته نه تهدید و چیز دیگری (1-سلام ، مشکوک می زنی، شما کی رو می گرفتید) و تو تلگرام یه پیام(سلام). بعد تمام شد تا که یه ماه بعد تو تلگرام پیام آمد(شما؟) و من ج دادم (یه بنده خدا افتخار خدمت میدید) و گفتند (حرف مفت نزنید گفتم شما؟) و من ج دادم (من باید بگم شما، شما حرف مفت نزنید). فقط این دو سه تا پیام بود. فردا یه آقایی زنگ زد که پیش شماره آنها مال یه شهر دیگه بود گفتند که چرا به خانوم من مزاحم میشی ناموس نداری؟و گفت شکایت کردم. و من توضیح دادم اشتباه شده معذرت خواهی هم کردم و به ظاهر قبول کردن. با اینکه اصلا من نمی دونستم واقعا پشت اون خط خانم بود یا آقا و من قصد دیگه ای نداشتم فقط اینکه چون فکر می کردم دوستام هستند پیام می دادم. حالا هم که خانواده ما هم تعصبی هستند اگه شکایتی با عنوان مزاحمت تلفنی یا اصلا اونا میگن مزاحمت ناموسی. آبرویم می رود نمی توانم سرم را بلند کنم. تو رو خدا الان یه ماهه داغون شدم نه می تونم به کسی بگم نه می تونم به اون آقا زنگ بزنم ببینم شکایتی کرده یا نه. تو رو خدا راهنمایی کنید من چکار کنم به اون آقا زنگ بزنم بپرسم واقعا شکایت کرده یا نه؟ تو رو خدا بگید با این وصف چی میشه. از دادگاه شهرستانمون پرسیدم شکایتی نشده و سامانه ثنا ثبت نام کردم چیزی تو سامانه نیست. اگه شکایت کرده باشه زنگ بزنم از پشت تلفن رضایت بگیرم اونا می تونن از اونجا شکایتشونو پس بگیرن دیگه اخطار اینا نیاد دم در، چون زیاد می ترسم. و ترس اصلی بخاطر آبرومه. تو رو خدا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال تا شکایتی از شما بابت مزاحمت تلفنی صورت نگرفته و ابلاغ قانونی نشده نگرانی شما بی مورد است و بهتر است پیگیر ماجرا از طرفتان نشده و از این پس نیز دچار این خطاهای استراتژیک( مزاحمت تلفنی و مخابراتی برای نوامیس مردم) نیز نشوید .

پرسشگر :

سلام حق با شماست.دستون درد نکنه.
ببخشید اگه شکایتی باشه چقدر طول میکشه تا معلوم شه.با اینکه طرف مقابل مال یک استان دیگه بودن.بخدا اگه سوتفاهم نبود اصلا قصد مزاحمت برا هیچ احد الناسی را نداشتم.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،نگران نباشیداینگونه که شما نوشتیدمزاحمت نیست ودرصورت شکایت، منع تعقیب صادرخواهدشد.موفق باشید

پرسشگر :

سلام ، ببخشید در صورت شکایت با توجه به اینکه طرف مقابل مال استان دیگه هستند.دادگاه در کدام شهر برگزار میشه.

یک وکیل

سلام" پاسخ سوال دوم و سوم : اگر شکایتی مطرح شود در دادسرای محل وقوع جرم (محل برقراری ارتباط تلفنی و پیامکی) رسیدگی خواهد شد و از زمان طرح شکایت تا ابلاغ واقعی احضاریه به متهم از طریق سیستم ثنا معمولا بین دو روز تایکهفته کاری خواهد بود .

پرسشگر :

با عرض سلام جناب آقای گنجی محترم،ببخشید منظور از دادسرا محل وقوع جرم شهر ما می باشد.و در مرحله رسیدگی در دادسرا باید طرفین حضور داشته باشند.واینکه اگر در دادسرا توضیحاتمان را ارائه دهیم دادسرا می تواند قرار منع تعقیب صادر کند و این قضایا تمام شود.وبا توجه به اینکه بین ما غیر از این موارد که توضیح دادم چیز دیگری نبود و پیامها در همین حد بود.احتمال دارد حکم دادسرا چه شود.واینکه بعد از دادسرا تازه دادگاه تشکیل می شود.و دادگاه در کدام شهر تشکیل می شود.واینکه بنده بعد از این قضیه برای اینکه احضاریه در خونه نیاید یه هفته پیش در ثنا ثبت نام کردم .اون آقا حدود بیست روز پیش به من گفتند شکایت کردم.حالا شکایت دم در می آید یا در سامانه ثنا اعلام میشه.و با توجه به مدت زمانی که گذشته و الحمد لله فعلا خبری نیست،امکان دارد با توجه به سابقه کاری شما شکایت نکرده باشند.
(خیلی شرمنده طولانی شد،ولی این سوالات هر روز در ذهنم می چرخد و با توجه به مسئله از هیچ کس نمی تونم کمک بگیرم.لطفا" لطف بفرمایید این سوالات را هم جواب دهید.)
خیلی ممنون از شما و گروه وکلا و عوامل محترم سایت.

یک وکیل

سلام" پاسخ سوال چهارم و آخر : به تمامی سوالات متعدد و نگرانی شما (اگر دقت کافی مبذول نموده باشید) پاسخ قانونی ارائه شده و سوال آخرتان تکرار سوالات گذشته و بلاوجه است .