مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد دادخواست در دادگاه حقوقی

سلام دادخواستم در دادگاه حقوقی به علت اینکه رفع نقص نشده رد شده در صورتی به من ابلاغ نشده و در سامانه ی ثنا ماده ی 70 شده ولی از جانب من رویت نشده لطفا بفرمایید چی کار کنم برای پرونده قرار رد دادخواست صادر شده.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ازطریق ابلاغ اینترنتی به شماابلاغ شده است لکن بعدصدورقراررددادخواست میتوانیدظرف ده روز به همان دادگاه نسبت به قراررددادخواست اعتراض کنید